Kategorie

Můj účet a zabezpečení

Profil, heslo, přihlášená zařízení, vzhled, notifikace a soukromí.

Můj profil

Zjistíte, které osobní údaje si v PhotoPicku změníte sami, kterou hodnotu mění podpora a kde se každá změna projeví.

Změna hesla

Změníte si přihlašovací heslo do PhotoPicku a budete vědět, jaké heslo aplikace přijme a co se přitom stane s vaším přihlášením na ostatních zařízeních.

Zapomenuté heslo

Obnovíte si přístup do PhotoPicku sami: požádáte z přihlašovací stránky o odkaz, nastavíte si nové heslo a poznáte, proč odkaz nebo e-mail někdy nedorazí.

Důvěryhodné zařízení

Naučíte se, co dělá otázka Důvěřujete tomuto prohlížeči?, kdy na ni odpovědět Ano a kdy Ne, a jak už jednou danou odpověď zvrátit.

Aktivní přihlášení

Zjistíte, ze kterých zařízení je váš účet přihlášený, odhlásíte kterékoli z nich na dálku a budete vědět, co udělat při podezření, že se do účtu dostal někdo cizí.

Vzhled aplikace

Nastavíte si motiv, pozadí, styl vyhledávání i vzhled mřížky fotek a budete vědět, které z těchto voleb vás následují na další zařízení a které zůstávají v prohlížeči.

Notifikace

Zjistíte, o čem vás PhotoPick e-mailem informuje, které zprávy si můžete vypnout a kam chodí.

Soukromí a vaše data

Naučíte se zapínat a odvolávat volitelné souhlasy, stáhnout si všechna svá data a číst historii svých souhlasů a událostí.

Smazání účtu a jeho obnovení

Naplánujete smazání svého uživatelského účtu, budete vědět, co se po třiceti dnech smaže nenávratně a co ve fotobance zůstane, a do posledního dne smazání zrušíte.

Styl vyhledávání

Vyberete si, jestli budete do vyhledávacího pole psát volně, nebo skládat dotaz z pilulek, a budete vědět, čím se obě podoby liší a proč se volba netýká kolegů.

Propojené účty

Propojíte účet Googlu, Applu nebo Facebooku s PhotoPickem, přihlásíte se jím místo heslem a poznáte, jak propojení zase zrušit a co znamená hláška, že účet zatím není propojený.